Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca ofera trei milioane de euro pentru cinci jucatori de la Astra Giurgiu - Constantin Budescu, Denis Alibec, William De Amorim, Gabriel Enache si Junior Morais, informeaza digisport.ro.

Becali a precizat, la Digi Sport, ca a avut deja discutii in acest sens cu reprezentanti ai clubului Astra Giurgiu. "Domnul Niculae si-a pus ordine in ganduri si mi-a spus ca vrea sa incheie cu fotbalul. Si sotia lui mi-a zis ca, atunci cand pierdea echipa, nu mai vorbea cu nimeni. Hai sa va spun cum am negociat: in vara am oferit 1,2 Amorim si Alibec, ei mi-au cerut 1,4 milioane, dar pentru ca nu ne-am calificat nu i-am mai luat. Acum, am vorbit cu Buduru: i-am spus ca ii dau pe Budescu toti banii intr-o singura transa, 1,1 milioane de euro. Am vorbit si cu jucatorul, cred ca ma inteleg cu el. Apoi, am vorbit de ceilalti: 1,2 milioane pentru pentru Alibec si De Amorim, 300.000 euro pentru Junior Morais. Am vorbit si cu doamna Niculae, a zis sa il luam si pe Enache si sa le dau 3 milioane de euro. Acum sa vedem daca vin toti. S-ar putea ei sa astepte si alte oferte si sa dea fotbalistii la clubul care ofera mai mult. E normal, e afacere. Eu sunt dispus sa iau ce imi ofera ei: mi-l dau doar pe Budescu, il iau doar pe el, 1,1 milioane de euro. Astept acum ok-ul de la doamna Niculae. Eu sunt de acord sa iau orice jucator imi ofera. Nu e niciun zvon, am negociat si cu Buduru si cu doamna Niculae", a spus Becali, conform Mediafax.

El a mentionat ca ar fi dispus sa achizitioneze individual orice jucator de pe lista celor cinci, in cazul in care Astra nu va accepta ii transfere pe toti cinci. Becali a mai precizat ca negociaza si cu CSU Craiova pentru Mateiu, Bancu, Ivan si Vatajelu.

Pe de alta parte, Gigi Becali a vorbit si despre jucatorii pe care nu ii mai vrea la Steaua: "Le-am spus lui Reghe si lui Argaseala ca sa stie: Alcenat, Tahar, Guilherme si Tade nu au ce sa caute in canonament. Sa ramana aici, in Bucuresti, sa se antreneze cu un om, dar nu au de ce sa mai faca pregatirea cu echipa. La Steaua, se face selectie naturala, nu faci fata presiunii, "la revedere". Glumind va spun asa, le dau si 100.000 de euro sa plece", a afirmat Becali.