Marius Sumudica a declarat, miercuri, ca a avut probleme la inima si din acest motiv a plecat la Spitalul Militar in minutul 70 al meciului pe care echipa sa, Astra, il disputa cu Dinamo pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Marius SumudicaFoto: Hotnews

Sumudica a mai spus ca nu stie cand va reveni la echipa, doctorii recomandandu-i un concediu medical.

A avut probleme cu inima

"Sunt putin slabit. Acum am iesit de la Spitalul Militar. A trebuit sa raman acolo, sunt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineata pana acum. Mi-au facut niste teste. N-am avut in viata mea tensiunea atat de mare. Si de la asta au fost si niste batai ale inimii. Sunt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt si mai coleric, ma consum... De la inceputul meciului, cand am vrut sa dau o informatie în minutul 4 si am vrut sa strig, am simtit ca am niste tulburari. Tahicardie am inteles ca se numeste.

In minutul 70 n-am vrut sa fac circ, sa chem salvarea, am sunat un doctor pe care il stiu si am plecat incet asa spre spital. Ieri mi-am dat seama ca trebuie sa am grija mai mult de mine si sa nu-mi mai pun inima pe tava, sa fac eu pe eroul si sa ajut pe toata lumea. Nu stiu cand voi reveni la echipa. Dupa amiaza mi se va pune un holter, un aparat care monitorizeaza bataile inimii.

Mi s-a recomandat concediu medical. Am tras de jucatori in perioada asta. N-am reusit sa-i fac sa se concentreze pe joc, sunt preocupati de problemele lor. M-a sunat doamna Niculae, cand am ajuns la spital. M-a intrebat de ce am lasat echipa. Credea probabil ca e o forma de protest a mea. I-am zis ca sunt la Spitalul Militar" - Marius Sumudica, pentru DolceSport.

Despre problemele financiare de la Astra

"Cred ca m-am chinuit degeaba pana acum. Dar a fost o perioada frumoasa. Nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Sunt legat de contract. Dar in momentul de fata nu ma gandesc decat sa ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm. Se rugau cu hartiile dupa noi sa semnam ca sa-i amanam cu plata si sa arate la UEFA, sa primeasca banii. Numai eu stiu cat m-am chinuit, eu cu Dani Coman, sa-i convingem pe jucatori sa semneze. Si acum, cand erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneti-va in situatia mea si a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritare si fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fara Sumudica si nici Sumudica fara Astra", a adaugat antrenorul.

Antrenorul Marius Sumudica a plecat de pe banca echipei Astra Giurgiu in minutul 70 al meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei Romaniei. In momentul in care tehnicianul a plecat, Dinamo conducea in meciul cu Astra, scor 1-0. In cele din urma, dinamovistii au castigat cu scorul de 2-1 si s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei, informeaza Mediafax.