Viitorul si Steaua se vor intalni de doua ori in trei zile, prima disputa urmand sa fie luni, de la ora 20:30, in Liga 1. Al doilea meci va avea loc joi, de la aceeasi ora, dar in Cupa Romaniei.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

"Steaua e puternica in aparare, dar speram sa fim mai penetranti si mai incisivi in ultimii 30 de metri. Sunt sigur ca va iesi un meci foarte bun. Sper ca noi sa fim invingatorii la sfarsit, noi sa fim cei fericiti, sa profitam de momentul nostru bun" - Gica Hagi.

"Trebuie sa castigam meciul. Asta e obiectivul nostru. Intalnim o echipa care a castigat multe meciuri, nu degeaba se afla pe locul 2 al clasamentului" - Laurentiu Reghecampf.

De-a lungul timpului, Viitorul si Steaua s-au intalnit de sapte ori: formatia bucuresteana s-a impus de sase ori, iar echipa lui Hagi o data.

Echipele probabile:

Viitorul (4-3-3): Ramniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Ganea - Achim, Filip, Aganovic - Nicolita, Cernat, Tanase. Antrenor: Gica Hagi

Steaua (4-2-3-1): Nita - Alcenat, Varela, Papp, Tosca - Breeveld, Muniru - Popa, Tudorie, Hamroun - Tade. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul din Liga 1.