Tehnicianul Jose Mourinho s-a deplasat, joi seara, la Londra pentru a discuta cu oficialii Federaţiei Engleze de Fotbal despre posibila numire a sa in functia de selectioner al Angliei, informeaza cotidianul "The Sun".

Potrivit sursei citate, portughezul s-a aratat extrem de entuziasmat de oferta, spunandu-le conducatorilor FA ca aceasta propunere l-a facut sa renunte la ideea de a pregati o echipa de club din topul fotbalului continental.

"Familia lui Jose iubeste Anglia. Lui Tami, sotia lui Mourinho, ii este dor de viata la Londra. Cei doi si-au pastrat casa din capitala Angliei si ar fi bucurosi de o revenire !", a declarat pentru "The Sun" o persoana foarte apropiata cuplului.

Preşedintele executiv al FA, Brian Barwick, este pregatit sa ii ofere lui Mourinho un contract ce prevede un salariu anual de 6 milioane de lire sterline, dar conform altor publicatii din Marea Britanie, pe lista Federatiei Engleze se mai afla Fabio Capello, Marcello Lippi şi Jurgen Klinsmann.

Postul de selectioner al Angliei a ramas vacant dupa demiterea lui Steve McClaren, cel care nu a reusit sa califice nationala Albionului la Campionatul European, gazduit in 2008 de Austria si Elvetia.