Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, el semnand un contract pe doi ani si jumatate, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei, citat de Mediafax.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

"Spun doar atat pentru moment: Sunt fericit si ma simt bine! Principala noastra preocupare este acum sa muncim foarte bine si sa vorbim mai putin. Forza Steaua!", a declarat Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf, care in primul sau mandat la Steaua a castigat doua titluri de campion si o Supercupa a Romaniei, va fi ajutat de Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Termure si Florin Tene.

Noul antrenor al Stelei va sustine o conferinta de presa, vineri, de la ora 13.00, la Centrul Nationa de Fotbal Mogosoaia. Inainte, de la ora 11.00, va avea loc antrenamentul echipei steliste, care va fi deschis presei in primele 15 minute.

Reghecampf il inlocuieste la Steaua pe Nicolae Dica, antrenorul care a pregatit partida cu ASA Targu Mures dupa demisia lui Mirel Radoi.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staful sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia.

Antrenamentul de joi dimineata de la Mogosoaia al echipei Steaua a fost condus de colaboratorii lui Reghecampf, Thomas Neubert si Florin Tene. In timpul conferintei de presa de la resedinta lui Becali, Laurentiu Regehcampf se afla in sediu, dar nu a dorit sa faca delaratii, intrucat se afla inca sub contract cu Litex Loveci.