Comisia de Disciplina a FRF a respins sesizarea Administratiei de monitorizare financiara a cluburilor din Liga I in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate pentru incalcarea Regulamentului national de licentiere a cluburilor si de fair-play financiar, anunta Mediafax.

"Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parata Asociatia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mures. Respinge sesizarea formulata de Administratia de Monitorizare impotriva paratei Asociatia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mures", se arata in solutia Comisiei de Disciplina, pronuntata, miercuri, in cazul grupraii muresene.

"Admite exceptia nulitatii cererii ca neintemeiata, pentru lipsa semnaturii. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parata Asociatia Fotbal Club Astra. Respinge sesizarea formulata de Administratia de Monitorizare impotriva paratei Asociatia Fotbal Club Astra", este decizia in cazul clubului Astra Giurgiu.

In ceea ce priveste clubul CFR Cluj, Comisia a decis sa suspende cauza pana la o hotarare a Tribunalui de Arbitraj Sportiv cu privire la o alta depunctare a clujenilor: "Admite cererea de suspendare, prin acordul ambelor parti. Suspenda cauza pana la data solutionarii de catre Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne a dosarului CAS 2015/A/4097".

Directorul Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca Federatia Romana de Fotbal va face apel la decizia propriei Comisii de Disciplina in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate.