Steaua a numit un interimar la conducerea echipei, Dumitru Dumitriu ocupandu-se de pregatirea campioanei Romaniei (ajutat de Nicolae Dica). Acest lucru se va schimba insa din iarna, atunci cand la echipa va fi numit un antrenor nou. Jurnalistii de la Sportal.bg vorbesc despre o revenire a lui Laurentiu Reghecampf, acesta urmand sa plece de la Litex, actuala sa formatie.

Foto:

"Laurentiu Reghecampf, antrenorul lui Litex, e favorit sa preia gigantul Romaniei, Steaua Bucuresti. Echipa a ramas fara antrenor dupa ce Mirel Radoi si-a dat demisia in urma infrangerii cu Astra, scor 0-1. Pana la numirea noului antrenor, echipa va fi condusa de Dumitru Dumitriu" - se precizeaza pe Sportal.bg.

Informatia unei reveniri a lui Reghe la Steaua este sustinuta si de Digisport, sursele acestora confirmand faptul ca antrenorul isi doreste sa se intoarca la echipa unde a avut cele mai importante performante de pana acum din cariera de antrenor.

Reghe a semnat un contract valabil pentru urmatorii trei ani cu Litex, iar daca va pleca mai devreme de la echipa trebuie sa plateasca 400.000 de euro. Exista insa si o clauza conform careia antrenorul roman poate pleca gratis doar in iarna acestui an.

Dica e antrenorul, Dumitru Dumitriu e doar in acte

In alta ordine de idei, Dumitru Dumitriu a anuntat ca va fi antrenorul Stelei doar in acte, in timp ce Nicolae Dica va fi de fapt cel care se va ocupa de pregatirea campioanei Romaniei.

"Eu sunt antrenor principal in acte pentru ca am licenta Pro. Staff-ul cu care a venit Mirel Radoi e condus de Dica, care e antrenorul echipei. El isi asuma tot ce se va intampla in ultimele 5 jocuri din campionatul nostru. Normal ca sunt si eu implicat, dar responsabilitatea totala este a lui. Eu voi urmari jucatorii imprumutati de Steaua la diferite echipe. La mine apare ca sunt antrenor doar pentru ca am licenta Pro" - Dumitru Dumitriu, intr-o conferinta de presa.