​O eventuala plecare a lui Pep Guardiola de la Bayern prinde din ce in ce mai mult contur, antrenorul iberic fiind, din cate sustin jurnalistii britanici si spanioli, cu un pas si jumatate in curtea celor de la Manchester City. The Sun prezinta si o lista a achizitiilor pe care formatia de pe "Etihad" ar putea sa o faca in vara anului viitor: Lionel Messi si Paul Pogba fiind marile lovituri.

Cum ar putea arata City anul viitorFoto: The Sun

La finalul acestui sezon, Guardiola isi va incheia contractul cu Bayern, iar daca ar fi sa ne luam dupa ultimele comentarii venite din partea oficialilor gruparii din Bundesliga, mai degraba tehnicianul nu isi va prelungi intelegerea cu campioana Germaniei.

"Daca pleaca un antrenor mare, atunci va veni un altul la fel de mare", sunt cuvintele venite dinspre conducatorii celor de la Bayern.

The Sun a intocmit o lista cu marile dorinte ale seicilor, iar Lionel Messi si Paul Pogba sunt in capat.

Desi Barcelona l-a declarat in nenumarate randuri netransferabil, Messi ar putea totusi sa ajunga la City. De ce? E simplu: Barcelona va primi o suma de transfer imensa (peste 125 de milioane de euro), jucatorul va incasa cel mai mare salariu din istoria fotbalului (oferta de un milion de euro pe saptamana!?!), iar la City l-ar gasi pe Guardiola, antrenor alaturi de care a "explodat" in fotbalul mare.

Pe langa Messi, Paul Pogba si Dani Alves ar fi jucatorii alaturi de care City sa devina o echipa cu adevarat mare in Europa.

Cum ar putea arata Manchester City la debutul sezonului viitor:

Joe Hart - Dani Alves, Kompany, Otamendi, Clichy (Kolarov) - Paul Pogba, Yaya Toure - De Bruyne, Messi, Sterling - Aguero. Antrenor: Pep Guardiola.