Dinamo nu a mai asteptat pauza competitionala si a renuntat la serviciile fundasilor Ivan Gvozdenovic (Serbia) si Mariano Fernandez (Argentina).

Achizitionati de gruparea din Soseaua "Stefan cel Mare" in aceeasi perioada, in care venise la echipa si fostul antrenor, Walter Zenga, cei doi jucatori au evoluat foarte putin pentru dinamovisti. Sarbul a bifat doar doua partide in campionat, in timp ce sud-americanul se poate "lauda" cu doua meciuri in Liga 1 si unul in Cupa Romaniei.

Potrivit unor clauze contractuale, cei doi "stranieri" trebuiau, pana la inceputul lunii decembrie, sa demonstreze, ca merita sa ramana la Dinamo, in caz contrar fiindu-le reziliate contractele. Conducerea clubului, alaturi de noii tehnicieni ai "cainilor", a uzat de aceasta clauza, considerand ca Ivan Gvozdenovic si Mariano Fernandez nu au dat randamentul scontat.

In inter-sezon, Dinamo se va desparti si de alti jucatori, ganezul George Blay sau peruvianul John Galliquio avand sanse minime sa ramana in "Groapa", pentru a doua jumatate a sezonului intern.