Antrenorul formatiei Rapid, Dan Alexa, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca actionarul majoritar Valerii Moraru a renuntat la intentia de a ceda clubul si a precizat ca anul viitor exista sanse ca gruparea giulesteana sa iasa din procedura de insolventa, informeaza Mediafax.

"Am vorbit cu domnul Moraru si a revenit asupra deciziei de a renunta la Rapid. Luna viitoare este un termen important pentru club in dosarul de insolventa. Domnul Moraru mi-a dat asigurari ca se va prelungi termenul pentru ca s-au facut pasii corecti. Nu vreau sa ma gandesc la altceva. E un lucru pozitiv ce s-a intamplat la Dinamo, cu iesirea din insolventa. Avem asigurari ca se poate scoate si Rapidul din insolventa de anul viitor, speram sa si reuseasca sa o faca. Ar fi senzational", a spus Alexa.

De asemenea, tehnicianul a adaugat ca in zilele urmatoare jucatorii vor mai primi o parte din restantele financiare. "E foarte important sa avem liniste. Am inteles ca zilele acestea se vor plati niste prime, iar la inceputul saptamanii viitoare un salariu restant", a mentionat Alexa.