Cristiano Ronaldo a castigat cea de-a patra Gheata de Aur, iar dupa ce a primit trofeul a precizat si cand si de la echipa vrea sa se retraga din fotbal. "Visul meu este sa ma retrag de la Real Madrid. Daca ai grija de tine, poti juca pana la 40 de ani. Vreau sa continui inca sase ani", a precizat lusitanul.

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 30 de ani, Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Realului, cu 324 de goluri. De asemenea, Cristiano are si cele mai multe goluri marcate in Champions League, cu 82 de reusite (Messi are 77).

"Vreau sa castig mai mult, ma simt bine si inca ma simt tanar. Visul meu este sa ma retrag de la Real Madrid. Daca ai grija de tine, poti juca pana la 40 de ani. Eu vreau sa continui inca 6 ani. Planuiesc sa joc in continuare acelasi numar de meciuri, cu aceeasi medie de goluri. Ma simt bine si simt ca sunt folositor la Real si vreau sa castig in continuare" - Cristiano Ronaldo, conform Marca.

Despre cum se simte la 30 de ani

"Stiu ca devine din ce in ce mai greu, dar eu cred ca e posibil. Eu nu ma simt diferit de cum eram la 25 de ani. Multi spun ca de la 30 de ani o iei in jos, dar eu nu sunt asa. Am contract pana la 33 de ani, dar vreau sa raman" - Cristiano Ronaldo.

Vrea un trofeu cu Portugalia

"Cu echipa de club am castigat tot, acum am nevoie de un trofeu cu echipa nationala. Avem un antrenor bun si un presedinte excelent. Cred ca avem un viitor promitator. Speram ca vom reusi in 2016. Noua generatie este buna si ne-a ajutat sa crestem. Cluburile portugheze au optat pentru tineri, iar rezultatele se vad. Avem un viitor mare in fata", a conchis Cristiano Ronaldo.