Uff! Aceasta trebuie sa fi fost expresia fiecarui suporter stelist, la finalul restantei cu Gloria Bistrita: in ultimul minut, Gloria a avut o bara (sut violent Dobre, Zapata nu avea nicio sansa). Mai mult, Steaua nu a avut nici contra "pustilor" lui Sabau vreo seara fericita: acelasi joc meschin, fara inspiratie.

De altfel, unica reusita a Stelei a fost un autogol: in minutul 78, fundasul bistritean Dorin Toma, presa de Iacob, a respins gresit mingea, trimitind-o in plasa propriei porti.

Gloria a avut superioritate numerica in minutul 51, dupa eliminarea lui Emeghara, insa nu s-a bucurat prea mult de ea, pentru ca Tilinca, dupa un fault prostesc, a fost la rindul sau eliminat, egalitatea numerica restabilindu-se in minutul 57.

Insa la cum se desfasurau ostilitatile, Gloria Bistrita nu parea foarte convinsa ca poate cistiga - desi avea om in plus, ramasese cantonata in jocul strict defensiv, pe doua linii.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si-a dorit probabil sa dea un test de maturitate, inaintea trecerii pe banca lui Dinamo, insa elevii sai nu si-au depasit limitele.