Procurorii din Singapore sustin ca doua partide ale Stelei din perioada in care antrenorul ros-albastrilor era Laurentiu Reghecampf ar fi fost trucate, informeaza Prosport. Este vorba despre meciurile amicale pe care campioana Romaniei le-a disputat in Antalya (Turcia) impotriva echipelor Sturm Graz (3-3) si Dinamo Moscova (1-2). Tehnicianul de atunci al rusilor era Dan Petrescu.

Rajendar Prasad Rai (42 de ani) si Francis Donahue Marcel (39 de ani) sunt acuzati ca au pus la cale trucarea unui meci din Cupa Ligii, Singapore Recreation Club (SRC) - Khalsa Balestier FC 0-2, jucat pe 19 iulie 2014. Conform rechizitoriului, cei doi au oferit cate 3.000 de dolari catre trei sau patru jucatori de la SRC pentru a pierde partida, sustine Prosport.

Rai este acuzat ca ar fi implicat in trucarea mai multor partide disputate si in Europa. Printre partidele vizate sunt si doua jucate de Steaua in stagiul de pregatire din Antalya. La inceputul lui 2013, Steaua a remizat cu Sturm Graz (3-3) si a pierdut cu 2-1 in fata celor de la Dinamo Moscova (rusii erau pregatiti atunci de Dan Petrescu).

Steaua - Sturm Graz 3-3, meci de 27.000 de euro, iar Steaua - Dinamo Moscova 1-2, meci de 15.000 de euro, dupa cum sustin procurorii din Singapore.

Conform documentelor anchetatorilor, Rajendar Prasad Rai si Francis Donahue Marcel ar fi platit 42.000 de euro catre trei macedoneni pentru aranjarea amicalelor. 27.000 de euro pentru disputa cu Sturm si 15.000 pentru cea cu Dinamo Moscova.