​Sahtior a debutat in faza grupelor din Champions League cu o infrangere severa, 0-4 pe terenul celor de la Real Madrid. Primul penalti primit de galactici a stranit multe comentarii, acesta fiind dictat eronat de arbitru. "Din pacate, in meciurile cu echipele de top suntem dezavantajati. Primul penalti primit de spanioli a fost ridicol", a punctat Mircea Lucescu.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Au marcat Benzema '30 si Cristiano Ronaldo '55, '63 (ambele din penalti) si '81.

In cealalta partida a grupei, PSG a trecut de Malmo cu 2-0.

"Este foarte greu sa vorbesc despre acest meci. As putea spune ca in primele 30 de minute am avut un control bun al balonului, ne-am creat sanse, dar apoi a venit greseala lui Piatov si Real a preluat conducerea. La conferinta de presa dinaintea acestui meci am spus ca astept respect.

Din pacate, in meciurile cu echipele de top de Europa sunt greseli împotriva noastra. Asa s-a intamplat cu Manchester United, cu Juventus Torino, cu Bayern Munchen, asa s-a intamplat si acum. Arbitrul a interpretat diferit faze similare. Pentru jucatorul meu a acordat cartonas galben, iar pe cel de la Real Madrid l-a avertizat verbal. Primul penalti primit de spanioli a fost ridicol. Nici nu se pune problema ca mingea sa-l fi lovit in mana pe Srna, l-a lovit in spate. La cel de-al doilea penalti, Carvajal este primul care face hent, apoi Azevedo a pus mana pe minge" - Mircea Lucescu.

"Apoi, pentru Real Madrid a fost usor sa joace. Este dezamagitor ca trebuie sa vorbesc asa despre acest meci. Nu as fi vrut sa o fac. Real Madrid este o echipa cu jucatori excelenti si merita felicitati, dar nu pot trece peste greselile de arbitraj. Ce s-a intamplat astazi este lipsa de respect pentru munca jucatorilor si a antrenorilor. Real Madrid nu are nevoie de astfel de ajutor", a completat Mircea Lucescu.

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid - Sahtior.

Vezi aici pentru ce a primit Real penalti: