Reprezentanti ai CSA Steaua si ai FC Steaua s-au intalnit, miercuri, la sediul clubului sportiv, si au reluat discutiile cu privire la o viitoare colaborare intre cele doua grupari, avand ca teme principale folosirea marcii si revenirea echipei de fotbal in complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Stadionul GhenceaFoto: Hotnews

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii CSA Steaua si reprezentantii SC FC Steaua SA. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozitiilor echilibrate si disponibilitatii exprimate public de presedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argaseala.

In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea marcii si revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea. Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014. In perioada imediat urmatoare vor fi stabiliti termenii concreti ai colaborarii", se precizeaza intr-un comunicat al Biroului de presa al CSA Steaua.

CSA Steaua si FC Steaua, clubul de fotbal finantat de Gigi Becali, se afla de mai mult timp in conflict dupa ce gruparea Armatei a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de echipa din Liga I. In urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua si CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit dupa expirarea, in aceasta vara, a ultimei intelegeri.

Sursa: Mediafax.