Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat joi seara, dupa eliminarea din Liga Europa, ca stelistii sunt dezamagiti de acest deznodamant, dar a mentionat ca pentru a avea din nou acces "la aceste meciuri frumoase" trebuie sa termine campionatul pe primul loc, potrivit Mediafax.

"Speram sa castigam cu 3-0 si sa ne calificam la loviturile de departajare. E clar ca suntem dezamagiti, dar pentru a avea din nou acces la aceste meciuri ferumoase trebuie sa castigam campionatul. Cu totii suntem vinovati pentru parcursul slab. Trebuie sa invatam si din aceste esecuri, sa ramanem cu ceva pozitiv din aceste meciuri. Ma bucur ca am avut acea discutie sincera cu jucatorii si cu patronul echipei si ca am decis sa continui pe acest drum", a spus Radoi.

Formatia Steaua a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa norvegiana Rosenborg, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea in grupele competitiei ca urmare a esecului inregistrat in partida tur.

In tur, Steaua a fost invinsa de Rosenborg pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0.

Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, in minutul 53.