Portarul formatiei Rapid, Virgil Draghia, a declarat, sambata, ca la gruparea giulesteana sunt probleme importante deoarece contractele jucatorilor semnate in aceasta vara nu au fost inregistrate la FRF, iar conducerea doreste sa le schimbe prin micsorarea bonusurilor si a primelor de promovare, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt problemele cu contractele jucatorilor, nu au fost inregistrate si cei din conducere vor sa fie schimbate acum, lucru care nu este normal. S-au semnat niste contracte... si acum sunt probleme la bonusuri, la primele de promovare... Si apoi, nu e normal sa semnezi un contract acum doua-trei saptamani si sa nu fie inregistrat nici pana in ziua de azi. Speram sa se rezolve problemele, avem niste promisiuni", a spus Draghia.

Fotbalistul a mentionat ca antrenorii si presedintele Ovidiu Burca sunt alaturi de jucatori in solutionarea acestor probleme. "

Intrebat daca jucatorii vor intra in greva asa cum au intentionat sa faca si inaintea amicalului de sambata cu Al Ittihad Kalba, Draghia a raspuns: "Rabdarea s-a cam dus, dar avem nevoie de liniste. Trebuie sa promovam neaparat din primul an, iar fara liniste nu se poate".

Virgil Draghia a explicat ca nu a semnat pana in prezent contractul cu FC Rapid, desi mai este doar o saptamana pana la inceperea Ligii a II-a.

Formatia Rapid a incheiat la egalitate, scor 1-1, sambata, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, partida amicala cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima inaintea inceperii editiei 2015-2016 a Ligii a II-a.