FC Dinamo a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a incetat raporturile contractuale cu managerul general al clubului, Dinu Gheorghe, potrivit Mediafax.

Dinu GheorgheFoto: AGERPRES

"FC Dinamo Bucuresti a incetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care pana acum a ocupat functia de manager general al clubului. Echipa din Stefan cel Mare ii multumeste pentru activitatea depusa si ii ureaza mult succes in continuare", se arata pe site-ul gruparii bucurestene.

Dinu Gheorghe a devenit manager general al FC Dinamo la finalul lunii aprilie. El a mai ocupat functii de conducere la FC Rapid, AFC Astra Giurgiu si FC Brasov.

La prezentarea sa ca oficial al FC Dinamo, Dinu Gheorghe declara ca vrea ca gruparea "alb-rosie" sa fie ultima la care sa lucreze in fotbalul romanesc.

"Este o zi importanta in viata mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc si vreau sa plec atunci cand voi pleca cu trofee, performanta. Sunt emotionat, dar ma simt foarte bine, ma simt de aici", a afirmat atunci Dinu Gheorghe.