Rezerva de lux la FC Barcelona, Pedro Rodriguez si-a manifestat dorinta clara de a pleca de pe "Camp Nou", iar Manchester United era in pole-position pentru a obtine semnatura jucatorului. Lucrurile au luat insa o alta directie, iar Marca a anuntat miercuri ca jucatorul spaniol va semna cu Chelsea Londra.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe langa United, pe fir se mai afla si City, cele doua mari rivale luptandu-se pentru semnatura atacantului.

Conform Marca, Chelsea va plati 28 de milioane de euro, plus alte doua milioane in functie de evolutiile jucatorului la echipa de pe "Stamford Bridge".

In varsta de 28 de ani, Pedro este un produs 100% al clubului catalan, fiind pana in momentul de fata singurul jucator care a marcat in acelasi sezon in sase competitii diferite (performanta reusita sub comanda lui Pep Guardiola, in sezonul in care Barca a cucerit toate competitiile la care a luat parte - in 2009). Pedro a inscris in Primera Division, Cupa Regelui, Champions League, Supercupa Europei, Supercupa Spaniei si Campionatul Mondial al cluburilor.

Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma a debutat la prima echipa echipa a Barcelonei in anul 2008, iar alaturi de formatia blau-grana a castigat cinci titluri de campion al Spaniei, trei Cupe ale Spaniei, patru Supercupe ale Spaniei, trei Champions League, trei Supercupe ale Europei si de doua ori Mondialul Cluburilor.