Preparatorul fizic al FC Steaua, Horea Codorean, a fost suspendat o luna si penalizat cu 640 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, pentru proteste la adresa arbitrajului partidei cu Astra Giurgiu, pierduta de echipa antrenata de Mirel Radoi, cu scorul de 0-2, transmite Mediafax.

"AFC Astra Giurgiu vs. FC Steaua - eliminare - In baza art. 53.1 din RD se sanctioneaza dl. Codorean Horea, preparator fizic la FC Steaua, cu suspendare pentru o luna si o penalitate sportiva de 640 lei", se arata pe site-ul oficial al LPF.

Stelistii au contestat dur arbitrajul meciului de la Giurgiu, in care le-au fost anulate trei goluri. FC Steaua a solicitat, joi, Federatiei Romane de Fotbal, prin intermediul LPF, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, in care sa se supuna la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor si scoaterea din arbitraj a brigazii de la partida cu Astra Giurgiu, din etapa a VI-a a Ligii I.

Tot in sedinta de vineri a Comisiei de Disciplina, FC Botosani a primit avertisment pentru incidentele de la meciul disputat pe teren propriu cu CSMS Iasi (scor 1-0), din aceeasi etapa.