Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca nu exista o favorita clara in derbiul cu Dinamo, precizand ca jucatorii formatiei conduse de Mircea Rednic sunt imprevizibili. PE de alta parte antrenorul dinamovist a spus ca elevii sai sunt pregatiti pentru meciul cu Steaua, informeaza Mediafax.

Steaua vs Dinamo, pe Arena NationalaFoto: Hotnews

Formatia Steaua intalneste, duminica, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, echipa Dinamo, intr-o partida contand pentru etapa a V-a a Ligii I.

"Urmeaza un meci important. Din punctul nostru de vedere nu cred ca exista o favorita clara. Orice se poate intampla intr-un meci derbi intre doua echipe rivale. Derbiul nu poate porni cu o favorita clara, tot timpul va fi un meci echilibrat. I-am urmarit pe adversari, sunt jucatori tineri, poate nu au experienta, dar sunt imprevizibili. Oricand pot face surprize. iar in spatele lor va fi o galerie numeroasa. Stim ce avem de facut, trebuie sa marcam mai multe goluri decat vom primi, asta daca va fi cazul sa primim", a spus Radoi.

Tehnicianul va incerca sa le explice jucatorilor straini din lot ce inseamna un derbi cu Dinamo. "Din postura de antrenor este primul derbi pentru mine, dar eu stiu incarcatura acestui meci si o sa le explic si baietilor. Trebuie sa inteleaga si strainii ce inseamna un derbi, miza acestui meci. Sper ca la sfarsitul celor 90 de minute Steaua sa iasa invingatoare", a afirmat el.

Mijlocasul Nicolae Stanciu este singurul jucator al echipei Steaua care nu este apt pentru partida de duminica. "Pe Nicusor Stanciu nu ne vom putea baza duminica, nu vrem sa riscam nici macar 1 la suta", a explicat Mirel Radoi.

Mircea Rednic, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca elevii sai sunt pregatiti pentru meciul cu Steaua, contand pentru etapa a V-a a Ligii I, si sunt motivati, el mentinand insa ca jocul va fi foarte dificil.

"Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva pana la meciul de maine, Starokin are o problema la genunchi, si nu face parte din lot, iar Filip si Gavrila au fost menajati. In rest toata lumea e pregatita, vom iesi si la un film, baietii sunt motivati. Am avut o intalnire si cu o parte a galeriei, o discutie amicala pozitiva, dar nu cred ca mai era nevoie, pentru ca jucatorii stiu ce inseamna un meci cu Steaua. Ne asteapta un meci foarte greu, il consider cel mai important de pana acum, si pentru mine, trebuie sa-mi dau seama la ce nivel suntem", a spus Rednic.

"Am facut o analiza serioasa a Stelei, au jucatori foarte buni, joaca acasa si cred ca sunt si motivati dupa infrangerea cu Partizan. Stiu ca au trecut patru ani de cand nu am mai castigat impotriva lor si suntem pregatiti de asta. Au inteles si jucatorii straini ce meci e asta, pentru ca se tot vorbeste de el de doua saptamani", a adaugat Rednic.

Mircea Rednic a precizat ca pe el il intereseaza mai mult punctele decat spectacolul: "Nu poti sa zici ca putem face spectacol, pe mine ma intereseaza mai mult punctele. Daca Steaua ne va lasa sa facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred ca ne lasa".

Rednic a mai spus ca mijlocasul pe care il va achizitiona Dinamo "este un numar 10". "Nu mai avem nevoie de Sanmartean", a adaugat el.