Directorul sportiv al echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, a declarat, miercuri seara, dupa ratarea calificarii in play-off-ul Ligii Campionilor, ca a fost o seara neagra pentru formatia sa, dar considera ca jucatorii sai meritau sa mearga mai departe.

"In prima repriza nu am avut niciun fel de emotie. Repriza a doua a inceput foarte prost pentru noi si din pacate le-am facut meciul usor. A fost o seara neagra si nu am putut beneficia de penaltiul ratat de ei. N-am reusit sa tinem mai mult de minge, apoi a venit golul deviat. Din pacate drumul in Liga Campionilor s-a terminat, dar mai avem o sansa in Liga Europa. S-au facut greseli si trebuie sa le remediem cat mai repede. Trebuie sa-i sutinem pe jucatori, deoarece urmeaza trei partide grele in campionat. Suntem dezamagiti ca nu am continuat acest drum, dar este obligatoriu sa ramanem in Liga Europa. Atmosfera nu a contat deloc pentru ei, iar jucatorii mei au reactionat bine. In afara ultimelor 30 de minute, am aratat ca suntem net superiori si meritam sa ne calificam", a spus Radoi la Sport.ro, citeaza Mediafax.

Fundasul echipei Steaua Bucuresti, Paul Papp, a declarat, miercuri seara, dupa ratara calificarii in play-off-ul Ligii Campionilor, ca el este principalul vinovat al acestui esec, deoarece a gresit la eliminarea lui Fernando Varela.

"Imi reprosez ca i-am bagat in joc pe sarbi cu greseala mea de la eliminarea lui Varela. Apoi am deviat mingea la golul trei, dar scuzele sunt tarzii. Prin greseala mea si eliminarea lui Varela s-a rupt jocul. Ne doream sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, dar mergem mai departe si incercam sa remediem situatia. Suntem frustrati, dar Radoi ne-a spus ca vom merge mai departe. Nu a fost presiune pe noi din partea publicului", a spus Papp la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formatia sarba Partizan Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, dar va evolua in play-off-ul Ligii Europa.