Fotbalistul Gabriel Torje a semnat un contract cu gruparea Osmanlispor, fosta Ankaraspor, care revine in acest an in primul esalon din Turcia, romanul urmand sa evolueze sub forma de imprumut de la Udinese, informeaza memleket.com.tr.

Gabriel TorjeFoto: HotNews / DP

"Gabriel Torje, care a jucat in sezonul trecut la Torku Konyaspor si a ajuns sa fie foarte iubit de suporteri, s-a inteles cu Osmanlispor", mentioneaza sursa citata, conform Mediafax.

Presa turca a publicat si o fotografie cu Gabriel Torje la Osmanlispor.

Torje, achizitionat de Udinese in 2011, a jucat in sezonul 2014/2015 tot in Turcia, la Konyaspor, de asemenea sub forma de imprumut.

Osmanlispor a evoluat in perioada 2004-2009 in prima liga din Turcia, dar in 2009 a fost retrogradata, dupa numirea responsabilului sectiei de fotbal a clubului ca presedinte la rivala Ankaragucu, federatia sanctionand astfel "o relatie ce ar putea dauna concurentei, onestitatii si imaginii integritatii campionatului in viziunea opiniei publice". Timp de patru ani echipa nu a evoluat in niciun esalon, iar in 2013 s-a inscris in liga a doua.

Formatia din Ankara si-a schimbat numele in Osmanlispor inaintea sezonului trecut. La finalul editiei de campionat 2014/2015, Osmanlispor a obtinut promovarea in primul esalon, terminand sezonul pe locul doi in liga secunda.