Steaua Bucuresti a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1 (0-1), sambata seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-o partida din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal, informeazaAgerpres.

Campioana, care a aliniat o echipa complet diferita de meciul cu AS Trencin, Mirel Radoi menajand mai multi jucatori de baza, a fost condusa din minutul 16, cand a marcat Tiago Lopes. Stelistii au revenit dupa pauza si au egalat prin Alexandru Tudorie (57), din centrarea haitianului Alcenat, la prima sa actiune dupa intrarea pe teren.

Steaua a fortat golul victoriei, dar Mihai Minca si-a salvat echipa pe final, la mingea expediata cu capul de Alin Tosca, pentru ca in prelungiri oaspetii sa fie aproape sa dea lovitura decisiva, dar Vitor Bruno (90+3) a sutat in vinclul portii lui Florin Nita.

Si Steaua a avut o bara, in chiar minutul doi, cand Minca a respins in bara mingea trimisa de Ionut Neagu.

In fata a circa 5.000 de spectatori, la Steaua au debutat in acest meci Catalin Carp (transferat de la CFR Cluj) si Jean Sony Alcenat.

Steaua nu are nicio victorie pe teren propriu in acest sezon, remizand cu Petrolul si CFR in campionat si pierzand cu AS Trencin (2-3), in preliminariile Champions League.