Actionarul FC Rapid, Valerii Morau, a declarat, vineri, agentiei Mediafax, ca este dispus sa renunte la pachetul de actiuni pe care il detine la club daca altcineva doreste sa investeasca mai mult decat el la gruparea giulesteana.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Daca altcineva este dispus sa investeasca mai mult decat noi la Rapid, atunci noi putem sa renuntam la club. Nu este nicio problema, noi vrem sa fie mai bine pentru Rapid. Asteptam sa vina si discutam. Dar pana in momentul de fata nu a venit nimeni", a precizat oficialul gruparii giulestene.

Proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, Valerii Moraru a devenit, la 25 iulie 2014, actionar majoritar al FC Rapid, preluand 75 la suta din cele 80 de procente detinute de suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Razvan Capraroiu si Iulian Udrea.

Trei dintre fani au ramas cu cate 1 la suta, iar unul dintre acestia cu 2 la suta din actiuni. La 28 iulie 2014, Moraru si-a majorat portofoliul de actiuni la SC FC Rapid SA, ajungand la 94,72 la suta dupa ce a achizitionat si cele 20 de procente pe care le mai detinea Adrian Zamfir, cel care preluase pachetul majoritar in 2013 de la George Copos.