Directorul sportiv al echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, a declarat, miercuri seara, dupa calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ca e bine ca la partida cu AS Trencin nu s-a repetat scenariul din meciul cu Middlesbrough, din semifinalele Ligii Europa, sezonul 2005-2006, potrivit Mediafax.

"Nu a fost un meci de cosamr. A fost un meci in care am suferit, am primit o palma in prima repriza cu doua goluri in primele 20 de minute, iar tactica si discursul au trebuit sa fie schimbate din mers. Baietii merita felicitati pana la urma pentru calificare, asta era cel mai important. Chiar daca jocul nu a fost asa cum ni l-am dorit, importanta ramane calificarea. La 0-2 le-am spus ca nu era totul pierdut, i-am imbarbatat si daca nu faceam anumite schimbari cred ca puteam sa suferim. Toti am suferit, ma gandeam la un moment dat la scenariul din meciul cu Middlesbrough, dar e bine ca nu s-a reptat. Important e ca nu am primit si golul patru care insemna ratarea calificarii. Va fi mult mai dificil cu Partizan, sper ca am invatat ceva din greselile din aceasta seara. Pana la urma e o calificare meritata. Am trecut si prin momente dificile si am suferit, dar nu putem marca la fiecare meci goluri fara sa primim", a spus Radoi.

Mirel Radoi nu crede ca se va ajunge la insolveta la Steaua, asa cum a afirmat finantatorul Gigi Becali: "Vom vedea. Eu nu cred ca se va ajunge la aceasta solutie. Vom vedea ce e de facut. E clar ca ar fi fost o mare dezamagire daca nu ne-am fi calificat, dar nu stiu daca intrarea in insolventa ar fi fost o solutie imediata. Mi-e greu sa cred acest lucru".

Oficialul stelist a precizat ca pe lista Stelei de transferuri se afla mai multi jucatori: "Vom vedea in zilele urmatoare pe ce jucatori ne bazam si daca vom mai transfera. Pe lista noastra sunt mai multi jucatori, si romani si straini. Vom vedea zilele urmatoare ce vom aduce".

Radoi a declarat ca Stelei i-a lipsit in aceasta seara fundasul Gabriel Tamas, dar a precizat ca nu accepta indisciplina: "Asta seara ne-a lipsit jucatorul Gabi Tamas, insa omul Gabi Tamas, din pacate, nu mai face parte din filozofia noastra. Indiferent care va fi numele lui, in aceasta echipa disciplinar nu va fi iertat nimeni. E treaba lui ce declara, pana la urma si el a jucat la echipa asta. Nu mai avea rost o discutie cu el. El era unul dintre capitanii de echipa, jucator de nationala. L-am si odihnit la meciul cu Petrolul, stia ca are responsabilitate, dar cu un asa caracter ce le puteam cere jucatorilor tineri?".

Martin Sevela: In acest meci am fost mai buni

Antrenorul echipei AS Trencin, Martin Sevela, a declarat, miercuri seara, dupa ratarea calificarii in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ca formatia sa a fost mai buna decat Steaua Bucuresti in mansa retur, pe care a si castigat-o, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-2.

"Am fost foarte aproape de a ne califica in faza urmatoare. Din pacate, cred ca ne lipseste experienta. Poate daca aveam mai multe meciuri in cupele europene alta era situatia acum, dar baietii s-au daruit toal. Un ochi plange, altul rade. Plecam cu o victorie de la Bucuresti, dar acest lucru nu e suficient. Daca ar fi sa facem comparatii, in acest meci am fost mai buni. Sigur ca Steaua a profitat de ocaziile ei si a marcat, dar per total noi ne putem compara cu orice echipa europeana", a spus Sevela.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, desi a fost invinsa, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-2 (2-0), de formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

In tur, Steaua s-a impus, in deplasare, cu scorul de 2-0.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru '57 si Tade '60 din penalti, in timp ce pentru slovaci au inscris Wesley '13, '84 si Bero '21.

In turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua Bucuresti va intalni echipa sarba Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formatia georgiana Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat in Serbia, la 4 sau 5 august.