Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, vineri, agentiei de presa Mediafax, ca Adrian Iencsi va fi antrenor principal, Mihai Ianovschi va ocupa postul de director tehnic, iar Daniel Pancu pe cel de presedinte.

Oficialul gruparii giulestene a mentionat ca deocamdata Adrian Iencsi nu a semnat contractul, dar mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea pe care i-a facut-o. "Adrian Iencsi va fi antrenorul principal, Mihai Ianovschi va fi director tehnic, iar Pancu, presedinte. Deocamdata nu s-a semnat, cred ca nici contractul nu este redactat acum. Dar eu cred ca Adrian Iencsi va accepta. Cei trei sunt acum impreuna si negociaza. Practic, Pancu si-a intrat in rolul de presedinte, trebuie sa se puna de acord cu cei din staful tehnic", a explicat actionarul majoritar.

Moraru a precizat ca Pancu, Iencsi si Ianovschi vor fi prezentati oficial, luni, de la ora 16.00, intr-o conferinta de presa. "Luni e reunirea, iar Pancu mi-a zis ca tot atunci, la ora 16.00, vrea sa faca o conferinta de presa in care sa aiba loc prezentarea", a spus Valerii Moraru.

Din punctul sau de vedere, este posibil ca Daniel Pancu sa fie presedinte/jucator. "Este posibil ca Daniel sa si joace. Am inteles ca asta isi doreste. Dar lucrurile acestea le vor stabili intre ei. Ei vor stabili tot, din punctul meu de vedere imi doresc doar ca echipa sa aiba performanta. Si voi face totul pentru ca acest club sa aiba un buget care sa ne permita sa promovam din primul an", a mentionat Moraru.

Formatia Rapid a retrogradat la finalul editiei 2014-2015 a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi si majoritatea jucatorilor din lot au refuzat prelungirea contractelor care expirau in aceasta vara. Reunirea lotului pentru inceperea pregatirilor este programata pentru 20 iulie.