Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studentesc, la inceputul anilor '80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu si Gheorghe Hagi, a incetat din viata la varsta de 59 de ani, informeaza, marti, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit Mediafax.

"Unul dintre cei mai buni fotbalisti din istoria postbelica a Romaniei, Florin Grigore, a incetat din viata la doar 59 de ani. Extrema dreapta de o rara viteza si tehnicitate, Florin Grigore s-a impus mai intai in echipa de legenda a celor de la CS Targoviste, la sfarsitul anilor '70. Dupa ce a jucat timp de trei sezoane acolo (1978-1981), Florin Grigore s-a transferat la Sportul Studentesc pentru care a jucat alte trei sezoane, intre 1981 si 1984", se mentioneaza pe site-ul citat.

La gruparea Sportul Studentesc, mijlocasul Florin Grigore a fost coleg de echipa cu fotbalisti importanti ai Romaniei, precum Andrei Speriatu, Mihai Marian, Paul Cazan, Gino Iorgulescu, Ion Munteanu II, Gheorghe Hagi, Emilian Serbanica, Alexandru Terhes, Marcel Coras, Mircea Sandu si Marian Bucurescu.