Chiar daca anul fotbalistic nu s-a incheiat, Universitatea Cluj a inceput deja sa pregateasca strategia pentru a doua parte a sezonului, cand spera sa evite retrogradarea. Lanterna rosie a Ligii 1 incearca sa-si "betoneze" defensiva, motiv pentru care i-a obtinut semnatura brazilianului de 27 de ani, Fabio Bilica.

Sud americanul, care a evoluat ultima data la echipa franceza de liga secunda, Istres, a petrecut mai multi ani ai carierei in Il Calcio, unde a totalizat 84 de prezente sub culorile echipelor Palermo, Ancona, Venezia si Brescia. Bilica a mai jucat de-a lungul timpului in tara natala la Gremio Porto Alegre si Flamengo, precum si in Germania la FC Koln.

In urma cu 8 ani, Bilica a facut parte din reprezentativa de tineret a Braziliei fiind coleg cu mult mai celebrii: Ronaldinho sau Lucio. Brazilianul va juca pentru "sepcile rosii" pe parcursul unui sezon si jumatate, debutul sau fiind asteptat duminica la dery-ul Ardealului dintre liderul, CFR Cluj si Universitatea.

La mijlocul lunii noiembrie, echipa pregatita de Gheorghe Multescu a reusit sa-l transfere pe internationalul din Burkina Faso, Mamadou Zongo.