Conducerea ASA Targu-Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul clubului.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Aceasta masura a blocarii conturilor a fost contestata de club in instanta, urmand sa se judece solicitarea asociatiei. In aceste conditii, conducerea clubului va regandi strategia viitoare a intregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restantelor catre jucatori si catre personalul aflat sub contract", scrie sursa citata

De asemenea, conducerea clubului isi reafirma atitudinea sa de totala transparenta si colaborare pentru clarificarea cat mai urgenta a cazului.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus in martie inceperea urmaririi penale fata de primarul din Targu Mures, Dorin Florea,si Kiss Imola, director economic al primariei, acuzati de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dupa ce echipei locale de fotbal i-au fost alocati din bani publici patru milioane de lei.

Procurorii afirma ca, in 18 iulie 2013, Dorin Florea "si-a indeplinit defectuos atributiile de serviciu prin incalcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local catre Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, intrucat aceasta avea obligatii de plata neonorate privind impozitele si taxele catre stat, precum si contributiile catre asigurarile sociale de stat".