De la sosirea lui Dan Petrescu, ASA Targu-Mures a ajuns la al saselea transfer efectuat, ultimul sosit la vicecampioana Romaniei fiind Pawel Golanski. Polonezul a mai evoluat in Liga 1, la Steaua, in perioada 2007-2010.

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 32 de ani, Golaski a fost convins de Petrescu sa vina la echipa din Targu-Mures. Fundasul dreapta a semnat un angajament valabil pentru urmatoarele doua sezoane, informeaza Digisport.

Pawel a evoluat ultima data la Korona Kielce. "Un jucator pe care l-am urmarit ce a facut in ultimii doi ani. A jucat cate 32-34 de meciuri, titular, integralist. Asta inseamna ca e in forma si ne poate ajuta. In plus, are experienta internationala" - Bogdan Mara, presedintele celor de la ASA, la Digisport.

Pe langa Golanski, ASA a mai transferat urmatorii jucatori: Pablo Brandan, Dacian Varga, Banel Nicolita, Vasile Maftei si Mariyan Ognyanov (mijlocas bulgar).

Debutul intr-un meci oficial al lui Dan Petrescu la ASA Targu-Mures se va produce la Supercupa Romaniei, din data de 8 iulie.