FRF a anuntat, pe site-ul oficial, ca a ajuns la o intelegere cu Telekom, companie care va deveni noul sponsor principal al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Telekom a venit alaturi de nationala RomanieiFoto: frf.ro

Intelegerea este valabila pentru doi ani, cu optiune de prelungire.

"Federatia Romana de Fotbal primeste astazi alaturi un partener deosebit de important care impartaseste valorile si principiile pe care ni le-am asumat in drumul spre performanta. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei nationale de fotbal si, astfel, confirma viziunea noastra privind dezvoltarea fotbalului din Romania. Sunt convins ca ne vom bucura impreuna de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” si ii vom face pe romani sa fie mandri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, in familia fotbalului romanesc!" - Razvan Burleanu, presedinte al FRF.

"Telekom si Echipa Nationala de Fotbal impartasesc aceleasi valori: fair-play, integritate, dorinta puternica de a reusi. Este o onoare sa fim sponsorul principal al reprezentantei nationale la fotbal si sa sustinem echipa pe drumul spre victorie, alaturi de milioanele de suporteri romani. Pentru Telekom, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clientilor nostri, in exclusivitate, cele mai bune competitii de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League si UEFA Europa League. Hai Romania!" - Nikolai Beckers, CEO al grupului de companii Telekom Romania.