Consiliul Local al orasului Voluntari a hotarat ca stadionul din localitate, pe care joaca echipa nou-promovata in Liga I, sa poarte numele selectionerului Anghel Iordanescu, informeaza voluntarifc.ro, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, consilierii orasului Voluntari au aprobat si fondurile necesare modernizarii arenei din cartierul Pipera. Suprafata de joc se afla intr-un amplu proces de refacere, au fost demarate procedurile pentru achizitia unei instalatii de nocturna, iar in aceste zile se construieste o tribuna cu 2100 de locuri, cu care capacitatea arenei va ajunge la 4600 de locuri. Tot in aceste zile se vor monta turnichetii si instalatia de supraveghere video.

"Principala investitie va fi un complex multifunctional cu destinatie cultural-sportiva-educationala. Astfel, in spatele noii tribune pana la sfarsitul anului va fi construita o cladire pe trei nivele ce va avea ca destinatie sediul clubului, o gradinita, un teatru si o loja oficiala cu 180 de locuri VIP.

In data de 1 iulie va fi inaugurat noul corp al cladirii din peluza nord, constructie ce contine o sala de forta, o bucatarie, sala de mese, bazin de recuperare, sauna, vestiar si 10 camere duble la standardul unui hotel de 5 stele pentru cantonamentul dinaintea meciurilor.