Meciul de fotbal Steaua-Dinamo a fost marcat de manifestarile huliganice ale unor grupuri de suporteri. In prima repriza, dupa ce o perdea de fum acoperise stadionul, reprezentantii Ligii Profesioniste de Fotbal s-au gindit la posibilitatea de a evacua stadionul.

Meciul a fost reluat, insa toate incidentele ridica aceleasi semne de intrebare: pentru jandarmi - "Cum au ajuns tortele in interiorul stadionului?", iar pentru huligani - "Ce cautati, in definitiv, la stadion?"

O ora si jumatate inaintea meciului: peste 100 de suporteri stelisti s-au luat la bataie cu jandarmii care asigurau paza din zona stadionului in incercarea de "a se intalni" cu galeria dinamovista. Mai multe masini din zona au fost avariate printre care si o masina a politiei. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene.

In minutele in care echipele iesisera la incalzire: din sectorul suporterilor dinamovisti a fost aruncata o torta pe suprafata de joc; jandarmii au replicat prin folosirea gazelor lacrimogene. Pentru citeva minute, atmosfera a devenit irespirabila.

In timpul jocului: Steaua-Dinamo a fost intrerupt de trei ori, din cauza fumului provocat de tortele aruncate in teren. Cea mai consistenta intrerupere a fost provocata de o serie de 20-30 de fumigene lansate de galeria dinamovista. Exista informatia ca tortele din sectorul dinamovist fusesera plasate sub scaune inca din dimineata meciului.

Dupa meci, jandarmii au tinut fanii lui Dinamo in sectorul de tribuna aproximativ o ora; conform marturiiilor unor suporteri "alb-rosii", jandarmii au urcat citeva persoane in dube si le-au dus la sectii de politie unde au fost amprentati si fotografiati.

Jandarmeria a anuntat retinerea a 434 de suporteri, intocmirea a 12 dosare penale si amendarea a 70 de persoane, dupa incidentele de simbata seara.