Infrangerea suferita de campioana "en titre", Dinamo, pe terenul eternei rivale, Steaua, i-a fost "fatala" antrenorului Walter Zenga. Presat de actionarii dinamovisti, prin declaratiile date, sa renunte la functie, tehnicianul italian a hotarat sa plece la 3 ore dupa meciul din Ghencea, al doilea derby pierdut de Dinamo in ultimul timp. Zenga a lasat de altfel sa se inteleaga, inca de la conferinta de presa, ca paraseste formatia alb-rosie.

"Este normal sa se ia masuri si sa se faca schimbari, atunci cand echipa nu merge. Nu pot fi dati afara jucatorii !" (Walter Zenga)

"Omul Paianjen" a preluat banca tehnica a lui Dinamo la mijlocul lunii septembrie, inaintea etapei a 7-a, bilantul sau in Liga 1 fiind de: 4 victorii, 4 remize si 2 infrangeri, in fata rivalelor Steaua si Rapid. De asemenea, Dinamo cu Walter Zenga pe banca, a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, fiind eliminata de campioana Suediei, Elfsborg.

Dupa demisia italianului, conducerea clubului din Soseaua "Stefan cel Mare" a incercat sa-l readuca la echipa pe Cornel Dinu, varianta neagreata insa de "Procuror". In aceste conditii, Cornel Talnar va asigura, cel mai probabil, interimatul in ultimele meciuri din acest an, 3 etape in Liga 1 si o partida in optimile Cupei Romaniei.

Aflata pe un modest loc 6, la 14 puncte in spatele liderului, Dinamo va alerga in pauza competitionala dupa un nou antrenor. Ioan Ovidiu Sabau, Razvan Lucescu si Cristiano Bergodi sunt principalii favoriti la o "palarie" prea mare in acest sezon pentru Mircea Rednic si Walter Zenga.