Antrenorul echipei ASA Targu Mures, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai sunt dezamagiti pentru ca nu au reusit sa castige campionatul, insa a mentionat ca acestia trebuie sa vada si lucrurile bune, potrivit Mediafax.

"Poate daca ASA nu avea evolutii asa bune, campionatul se termina demult. Asta este fotbalul, suntem dezamagiti, dar trebuie sa vedem si lucrurile bune. Trebuie s-o luam de la capat, asa este in viata. Nu e usor, pierderea titlului a venit pe teren propriu, in fata propriilor fani, eu le multumesc pentru sustinerea oferita. Jucatorii nu au fost inspirati, nu stiu daca a fost presiune. Acest joc l-am pierdut pe situatiile noastre foarte bune de a marca. Ramane de vazut ce se va intampla cu situatia jucatorilor, care sunt la final de contract", a spus Ciobotariu.

Echipa Steaua a castigat campionatul Romaniei pentru a treia oara consecutiv si a 26-a oara in istoria sa, in urma remizei cu formatia CSMS Iasi, scor 0-0, si a esecului inregistrat de ASA Targu Mures, scor 1-2, cu Otelul Galati, in ultima etapa a Ligii I.

Steaua a incheiat campionatul Romaniei cu 22 de victorii, cinci remize si sapte infrangeri, acumuland un total de 71 de puncte. ASA Targu Mures a incheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusa de Constantin Galca a fost lider detasat in tur, dar in retur a fost ajunsa si depasita de ASA Targu Mures, recuperand prima pozitie in penultima etapa.

Steaua va evolua in preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Targu Mures in preliminariile Ligii Europa.