Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seara, ca tehnicianului Constantin Galca i s-a incheiat contractul, subliniind ca acesta are o oferta de la o echipa din Arabia, informeaza prosport.ro.

"E o bucurie foarte mare. Facem cinci-sase transferuri pentru Champions League. Mirel Radoi va fi antrenorul Stelei. Galca si-a incheiat contractul, ii multumim foarte mult pentru ceea ce a facut la Steaua. Galca are oferta din Arabia si am inteles ca a si negociat cu o echipa de acolo. Am castigat titlul impreuna", a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Echipa Steaua a castigat campionatul Romaniei pentru a treia oara consecutiv si a 26-a oara in istoria sa, in urma remizei cu formatia CSMS Iasi, scor 0-0, si a esecului inregistrat de ASA Targu Mures, scor 1-2, cu Otelul Galati, in ultima etapa a Ligii I.

Steaua a incheiat campionatul Romaniei cu 22 de victorii, cinci remize si sapte infrangeri, acumuland un total de 71 de puncte. ASA Targu Mures a incheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusa de Constantin Galca a fost lider detasat in tur, dar in retur a fost ajunsa si depasita de ASA Targu Mures, recuperand prima pozitie in penultima etapa.

Steaua va evolua in preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Targu Mures in preliminariile Ligii Europa.