Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seara, la Digisport, ca venirea ca antrenor a fostului stelist Mirel Radoi nu este suta la suta "batuta in cuie", subliniind ca este posibil ca acesta sa colaboreze cu Constantin Galca, scrie Mediafax.

Mirel RadoiFoto: AGERPRES

Gigi Becali a afirmat ca Mirel Radoi i-a spus ca nu vrea niciun ban: "Radoi mi-a zis asa: "eu nu vreau niciun ban de la tine, nasule". E singurul om care mi-a spus asa. Sigur, ca daca vom face performanta, o sa castige mult, mi-a zis sa ii dau cand cred eu si cat cred eu. Dar nu e 100% Radoi batut in cuie. E posibil sa ramana Galca, e posibil sa faca echipa impreuna".

Becali a mai spus ca a primit multe mesaje de la fostul antrenor Laurentiu Reghecampf pentru revenirea la Steaua, subliniind ca si Dan Petrescu a incercat sa ajunga la gruparea ros-albastra.

Constantin Galca antreneaza echipa Steaua din 2 iunie 2014. El a reusit sa conduca echipa la castigarea Cupei Ligii si sa o califice in finala Cupei Romaniei. De asemenea, Steaua se afla si in lupta pentru titlul de campioana, cu doua etape inainte de final fiind pe locul doi, la un punct de liderul ASA Targu Mures.

Mirel Radoi a evoluat la Steaua in perioada 2000/2008, iar in prezent joaca la Al Arabi, in Qatar.