Aventura lui Filippo Inzaghi pe banca Milanului se va incheia la finalul acestui sezon, dupa o stagiune in care echipa de pe San Siro a fost una de pluton.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform Gazzetta dello Sport, oficialii milanezilor cauta deja inlocuitor pentru Pippo. Pe lista pentru a prelua fosta campioana a Europei (ultimul trofeu al CL l-a cucerit in 2007) se afla Unai Emery (tehnicianul celor de la Sevilla), Antonio Conte (selectionerul Italiei) si Carlo Ancelotti (actualul antrenor al lui Real Madrid).

Inzaghi a venit la Milan in iunie 2014 si a avut drept obiectiv calificarea in cupele europene (preferabil Liga Campionilor). Pentru acest lucru, Milanul ar fi trebuit sa incheie stagiunea pe unul din primele trei locuri.

Podiumul din Serie A a fost insa un obiectiv mult prea indraznet pentru formatia de la San Siro. Milan a aratat in foarte putine momente precum o echipa capabila sa joace fotbal. In aceste conditii, echipa a ajuns sa aiba doar 11 victorii in acest sezon, 13 rezultate de egalitate si 12 infrangeri. Linia de clasament vorbeste de la sine despre performantele lui Inzaghi la Milan (locul 11, la 37 de puncte de campioana Juventus).