​Barcelona a reusit sa evite o surpriza neplacuta in returul cu Bayern, catalanii calificandu-se in finala Champions League (cu scorul de 5-3 la general). "Am suferit putin, conteaza insa ca am ajuns in finala", a precizat Luis Enrique, tehnicianul formatiei de pe "Camp Nou".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Bineinteles ca am suferit un pic, cum am facut-o in fiecare tur. A fost extraordinar faptul ca am avut un avantaj major dupa prima mansa, dar nu ne-a fost usor dupa ce Bayern a deschis scorul. Am reactionat bine, am egalat si am intrat la pauza in avantaj. Repriza secunda a fost diferita, pentru ca Bayern a atacat mai mult, dar suntem in finala si putem castiga toate competitiile in care jucam" - Luis Enrique.

"Bayern a atacat si a riscat, dar stim valoarea jucatorilor nostri si cum pot evolua. Sunt incantat de performanta reusita si ii felicit. Asta inseamna sa faci parte din Barça. E greu pentru un adversar sa ii controleze. Am vrut sa marcam repede si sa ne cream sanse pe contraatac, iar acest lucru ne-a dat incredere. Am controlat jocul in prima repriza, dar am facut multe greseli in a doua", a conchis Luis Enrique.

In finala, FC Barcelona va intalni invingatoarea din intalnirea Real Madrid - Juventus Torino programata miercuri. In tur, Juventus s-a impus, scor 2-1.

FC Barcelona a castigat Liga Campionilor de patru ori si s-a calificat in finala pentru a opta oara in istoria sa. Finala Ligii Campionilor va avea loc in 6 iunie, la Berlin.