Barcelona este mare favorita la calificarea in finala Champions League la fotbal, dupa ce a castigat la scor de neprezentare, 3-0, mansa tur cu Bayern. Cu toate acestea, nemtii cred in sansa lor si precizeaza la unison: putem bate cu 4-0. Meciul de pe "Allianz Arena" va incepe la ora 21:45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia
  • In direct pe TVR1, Dolcesport 1 si Digisport 1.

Echipe probabile:

Bayern: Neuer - Benatia, Martinez, Boateng - Rafinha, Lahm, Xabi Alonso, Schweinsteiger, Gotze - Muller, Lewandowski (3-5-2)

Barcelona: Stegen - Alba, Mascherano, Pique, Alves - Iniesta, Busquets, Rakitic - Neymar, Suarez, Messi (4-3-3-)

Accidentati: Ribery, Robben, Alaba (toti Bayern)

  • In tur, Barcelona s-a impus cu 3-0.

Optimism in tabara lui Bayern

"Castigam cu 4-0 la Munchen, iar in ceea ce ma priveste, sper sa fiu apt pentru finala de la Berlin" - David Alaba, fundas Bayern.

"Putem sa ne impunem cu 4-0. Nu va fi usor, dar cine nu crede mai bine sa stea acasa. Avem o echipa foarte buna si am mai aratat ca putem castiga la scor acasa" - Benatia, fundas Bayern.

"Sa ramana pe banca de rezerve cine nu crede ca putem sa ne calificam" - Thomas Muller, atacant Bayern.

"Suntem fericiti ca suntem in semifinale. Am pierdut cu 3-0, iar acum trebuie sa incercam tot pentru a intoarce acest rezultat. Sa nu uitam sa jucam impotriva celei mai bune echipe din ultimii 15 ani. Avem o obligatie, aceea de a ne apara blazonul. Sa nu uitam ca pana in minutul 77 era 0-0 pe "Camp Nou". Normal ca ne dorim sa marcam repede, am reusit reveniri spectaculoase, dar acum jucam cu Barcelona, sa nu uitam asta" - Pep Guardiola, antrenor Bayern Munchen.

"Da, suntem una din cele mai ofensive echipe din Liga. Daca Pep spune asta, atunci asa e. Nu vrem insa sa avem parte de un meci "nebun". Ne dorim sa tinem cat mai mult mingea si sa producem ocazii de gol. Este o prostie sa spui ca esti deja calificat in finala, se mai pot intampla multe, iar Bayern este o echipa foarte puternica" - Luis Enrique, antrenor FC Barcelona.

Ultimele meciuri:

Bayern - Augsburg 0-1

(Bobadilla '71)

Barcelona - Real Sociedad 2-0

(Neymar '51, Pedro '85)

Bayern vs Barcelona in Champions League:

Goluri marcate: 30-26

Posesie: 62%-60%

Total ocazii: 190-172

Cornere: 64-55

Off-side: 24-26

Cartonase galbene: 21-17

Cartonase rosii: 2-1

Faulturi comise: 144-114

Pase totale: 7428-7355

Pase reusite: 6718-6683.