In pauza competitionala din iarna, toata lumea vorbea despre cat de repede va deveni Steaua campioana din punct de vedere matematic. Intre timp, echipa pregatita de Costel Galca a ajuns la doua puncte in spatele celor de la ASA, iar toate sperantele se leaga de Astra Giurgiu, formatie pregatita de un antistelist convins, Marius Sumudica. "Nu simpatizez cu Steaua, dar Astra va face orice sa o bata pe ASA", a precizat Sumudica pentru gsp.ro.

Marius SumudicaFoto: Hotnews

Despre sperantele Stelei

"In primul rand, Steaua sa-si puna sperante in ei! Degeaba pierde ASA Targu-Mures cu noi daca stelistii nu vor castiga toate partidele pana la final. Ei trebuie sa fie atenti la ei si la parcursul lor, apoi sa se uite la adversarii lor" - Marius Sumudica.

Despre forta Astrei

"Astra poate sa castige in fata oricarei echipe din Liga 1. Eu nu le pot promite celor din Ghencea ca voi castiga acea partida, dar ii pot asigura ca voi incerca. Imi doresc sa castig acel meci pentru ca eu si echipa mea sa terminam cat mai sus in clasament. Obiectivul meu este sa ne calificam in Europa, dar si sa obtin o clasare cat mai buna pentru a beneficia de mai multi bani din drepturile TV" - Marius Sumudica.

"Voi credeti ca eu ma voi duce vreodata in vestiarul echipei mele si le voi zice jucatorilor: "Sunt antistelist, azi vreau sa pierdem"?! E, intr-adevar, ironic ca stelistii au ajuns la mana mea, dar sa stea linistiti. Eu le-am pus probleme celor de la ASA si cu Chiajna, am facut 0-0 cu ei. Acum, in etapa 33, voi juca la victorie. Nu pentru Steaua, ci pentru Astra" - Marius Sumudica.

"Sumudica nu se va da la o parte din fata nici unui adversar. Desi nu simpatizez cu Steaua, Astra va face orice sa o bata pe ASA, chiar daca asta ar insemna ca stelistii sa fie campioni" - Marius Sumudica.

Programul celor doua echipe pana la finalul sezonului:

Steaua mai are de jucat cu: Chiajna (acasa), FC Brasov (deplasare), FC Botosani (acasa) si CSMS Iasi (deplasare).

ASA Targu-Mures mai are de jucat cu: Gaz Metan (deplasare), Petrolul (acasa), Astra (deplasare) si Otelul Galati (acasa).

Clasament:

1 ASA Targu-Mures 65 puncte

2 Steaua Bucuresti 63.