Capitanul echipei reprezentative de fotbal, Cristian Chivu nu a participat la ultimul antrenament al echipei nationale, inaintea partidei cu Albania. Conform oficialilor romani, Chivu se resimte dupa o accidentare usoara suferita in partida cu Bulgaria si nu va juca miercuri seara.

"Chivu a facut efortul de a fi prezent la ultima noastra partida din preliminarii, insa nu poate juca", a declarat Victor Piturca.

Renuntind la participarea in meciul cu Albania (lipsit de importanta din punctul de vedere al calificarii), Chivu evita o agravare a problemelor medicale. In urma cu doua luni, Cristian Chivu a fost criticat de Massimo Moratti, patronul lui Internazionale Milano pentru ca a acceptat sa joace in amicalul cu Germania, in timpul caruia s-a accidentat.

Nici Banel Nicolita nu s-a putut antrena din cauza unei accidentari de ultima ora. Mijlocasul stelist a plecat din cantponament pentru a efectua o radiografie. In urma investigatiilor se va afla daca Nicolita poate evolua simbata in derby-ul cu Dinamo.