Presedintele CS Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor, acesta fiins suspectat de aranjarea meciului cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren (Liga 1, etapa XXVII). "E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta", a precizat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului Universitatea Cluj, citat de Mediafax.

Eugen ParvulescuFoto: panduriics.ro

"Astazi (n.r. miercuri) a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul careia am fost suspendat din functia de presedinte pâna la 29 iulie. Mi s-a comunicat ca sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis ca sunt suspendat pana la finalizarea anchetei, pentru ca se va realiza o ancheta in acest caz", a afirmat Parvulescu.

Eugen Parvulescu a plecat de la Pandurii Targu Jiu la sfarsitul lunii august a anului trecut, el fiind instalat in functia de director sportiv la Universitatea Cluj, la 3 septembrie 2014. Ulterior, la 16 decembrie 2014, Parvulescu a revenit la Pandurii Targu Jiu si a preluat functia de presedinte al gruparii gorjene.

Partida Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, disputata la 20 aprilie 2015, in cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, s-a incheiat cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat de Nuno Viveiros, in mintul 71.

"Nu pot sa cred asa ceva! E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta. Se umbreste munca antrenorilor, a jucatorilor care au fost pe teren. Toata lumea a vazut ca ne-am dat viata pe teren, Pandurii au avut si ei un joc foarte bun, dar nu au putut sa marcheze. S-a povestit dupa aia ca noi le-am dat punctele Stelei, dar am jucat foarte bine si cu Steaua si lumea nu a mai avut ce sa zica. Mai mare idiotenie ca asta nu am auzit" - Vlad Munteanu, administratorul special al clubului Universitatea Cluj, citat de Mediafax.