Formatia Rapid a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, marti, pe teren propriu, in compania echipei FC Botosani, in etapa a XXIX-a a Ligii I, anunta Mediafax.

Pentru Rapid au marcat E. Oriol '52 si Sapunaru '76 (penalti), iar pentru FC Botosani au inscris Ivanovici '25 si Vasvari '74 (penalti).

0-1: Ivanovici a inscris de la circa opt metri, dupa pasa lui Martinus.

1-1: Daniel Niculae a sutat de la 25 de metri, Curileac a respins in lateral pana la Edu Oriol, care a inscris de la sapte metri.

1-2: Vasvari a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Batin la o interventie in careu al lui Buchta.

2-2: Batin l-a faultat pe Sapina, iar Sapunaru a transformat lovitura de la 11 metri acordata de Sebastian Coltescu.

Rapid: Buchta - Sapunaru, Sapina, Cmovs, Josl - Gecov, Garai, J. Coimbra (E. Oriol '46) - Benson (Pancu '71), D. Niculae, Meulens (Al. Dan '90). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FC Botosani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte - Vasvari, Danci (Rosu '46), Ivanovici - Martinus (Croitoru '79), Batin, Ngankam (Hadnagy '56). Antrenor: Leo Grozavu.

Echipa CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formatia Concordia Chiajna, dupa ce a fost condusa cu 1-0 pana in apropierea finalului intalnirii.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Paun '87 si Tiago Lopes '90+4, in timp ce pentru oaspeti a inscris Serediuc, in minutul 35.

0-1: Dina l-a lansat in adancime pe Serediuc si acesta a deschis scorul cu un sut plasat pe langa Minca.

1-1: Tiago Lopes a centrat din partea dreapta, Rimniceanu nu a reusit sa respinga si Paun a inscris cu o lovitura de cap din 3 metri.

2-1: Tiago Lopes a inscris golul victoriei din apropierea liniei portii, dupa o centrare din partea dreapta.

CFR Cluj: Minca - Tiago Lopes, Tinc, Carp, Camora - Veres (Negrut '46), Muniru - Chanturia (Jakolis '76), Dore (Guima '70), Paun - Tade. Antrenor: Francisc Dican.

Concordia Chiajna: Rimniceanu - Maftei, D. Lung (Dragarski '60), Ricardo Alves, Bucurica (Al. Stan '54) - Vagner, Bruno Madeira, Purece, Musat (R. Dumitru '72) - Dina, Serediuc. Antrenor: Marius Baciu.

Pandurii Targu Jiu a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Dinamo Bucuresti. Golurile invingatorilor au fost marcate de Nicoara '9, Sandru '55 si Nistor '80, in timp ce pentru oaspeti au inscris M. Niculae '13 si Alexe '19.

1-0: Sandru a centrat din partea dreapta, Roman a sutat in bara, dar balonul a ajuns la Nicoara care a inscris cu un sut de la 11 metri.

1-1: Marc a recentrat un balon trimis din corner, Gliwa nu a putut retine balonul si Niculae a restabilit egalitatea din apropiere.

1-2: Vasilijevici a pasat gresit o minge, Matei l-a lansat in adancime pe Alexe si acesta a inscris cu un sut de la 15 metri.

2-2: Sandru, aflat la debutul in Liga I, a restabilit egalitatea cu un sut superb din lovitura libera de la 23 de metri.

3-2: Nistor a primit o pasa in adancime de la Anton si a inscris cu un lob peste Naumovski de la 10 metri.

Pandurii Targu Jiu: Gliwa - Sandru (Elton '67), Cordos, Vasiljevici, Momcilovici - Anton, Mrzljak - Radut, Nistor, Nicoara (Shalaj '56) - M. Roman (Eric '90). Antrenor: Edward Iordanescu.

Dinamo Bucuresti: Naumovski - Fai, A. Marc, Nedelcearu, Serginho - Cristescu, Grigore - C. Matei (V. Lazar '81), Alexe, Grozav (Gavrila '65) - M. Niculae (Bilinski '58). Antrenor: Flavius Stoican.