Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui "Munti" pe Marius Sumudica.

Marius SumudicaFoto: Hotnews

"Nu am semnat nimic, dar este adevarat ca mi-am dat acordul sa preiau Astra. Am inteles ca echipa s-a despartit de Dorinel Munteanu, dupa care m-a cautat pe mine. Nu puteam sa stau acasa. Avem obiectiv calificarea intr-o cupa europeana, iar lotul are valoarea necesara pentru acest obiectiv. Am un respect deosebit pentru domnul Niculae, sper sa aveam rezultate, merita macar atat din partea echipei" - Marius Sumudica pentru Digisport.

In varsta de 44 de ani, Sumudica a mai pregatit-o pe Astra in perioada in care echipa evolua la Ploiesti. El a fost antrenor timp de zece etape, perioada in care a obtinut sase victorii.

Marius Sumudica era liber de contract dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost indepartat de la Concordia Chiajna.

Dorinel Munteanu a fost antrenorul Astrei pentru o perioada scurta de timp, el fiind numit in functie la inceputul lunii martie. Astra a avut pana acum trei antrenori in acest sezon competitional: Daniel Isaila, Oleg Protasov si Dorinel Munteanu. Marius Sumudica este al patrulea tehnician in aceasta stagiune.