Negocierile dintre Valerii Moraru si Cristi Pustai s-au incheiat. Antrenorul se va desparti de clubul Rapid, iar finantatorul "giulestenilor" a fost de acord sa-i plateasca si salariul integral pe luna aprilie, anunta DigiSport.

Cristiano BergodiFoto: Rompres

Inainte de demitere, insa, tehnicianul de 47 de ani a condus antrenamentul echipei, intr-o atmosfera apasatoare. Imediat dupa, dupa discutiile cu patronul, Pustai a fost de acord cu conditiile despartirii de clubul "giulestean". De altfel, tehnicianul si-a luat deja ramas bun de la jucatori, dupa negocierile cu Valerii Moraru.

Moraru s-a inteles cu Cristiano Bergodi, care va semna miercuri contractul cu Rapid. Italianul va ajunge dimineata la Bucuresti, unde va discuta cu patronul clubului giulestean. Obiectivul tehnicianului italian este salvarea de la retrogradare.

Digi Sporta aflat, in exclusivitate, raspunsul pe care Cristiano Bergodi i l-a dat lui Valerii Moraru, cand a fost solicitat sa antreneze Rapidul. "Pentru mine, o retrogradare ar fi ca un faliment. Asadar, eu risc falimentul, dar pentru Rapid vin", i-a transmis antrenorul italian finantatorului giulestenilor.

Bergodi a mai antrenat-o pe Rapid in sezonul 2007-2008 si le-a mai pregatit, in Romania, pe FC National (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Politehnica Iasi (2009) si Steaua (2009).