Steaua nu a putut trece de Astra, la Giurgiu, campioana remizand alb. In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Costel Galca mai pastreaza doar doua puncte avantaj fata de ASA Targu-Mures (locul 2 din ierarhie).

Costel Galca, antrenor SteauaFoto: steauafc.com

Dupa disputarea a XXVI de etape, Steaua este lider in Liga 1, cu 57 de puncte. Avantajul formatiei bucurestene nu mai este insa unul mare (cum a fost acum cateva etape), ASA Targu-Mures recuperand punct dupa punct. In acest moment, Steaua are un avans de doar doua puncte.

La inceputul returului, Steaua avea un avans de 13 puncte, iar ASA Targu-Mures se afla pe locul patru. De atunci, campiona a strans 14 puncte: 4 victorii, 3 infrangeri si o remiza. In acest moment, echipa din Targu-Mures se afla la doar doua lungimi distanta de liderul ierarhiei. Echipa pregatita de Liviu Ciobotariu a adunat 25 de puncte in retur: opt victorii si o remiza.

Programul celor doua echipe pana la finalul sezonului:

Steaua mai are de jucat cu: Otelul (acasa), U Cluj (deplasare), ASA Targu-Mures (acasa), Dinamo (deplasare), Chiajna (acasa), FC Brasov (deplasare) si FC Botosani (acasa).

ASA Targu-Mures mai are de jucat cu: CFR Cluj (deplasare), Pandurii (acasa), Steaua (deplasare), Viitorul (acasa), Gaz Metan (deplasare), Petrolul (acasa) si Astra (deplasare).