Astra si Steaua au remizat, scor 0-0, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXVI din Liga 1 la fotbal (meciul s-a disputat la Giurgiu). In urma acestui rezultat, campioana mai are un avantaj de doar doua puncte fata de ASA Targu-Mures, a doua clasata din ierarhie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Click aici pentru rezultate si clasament.

Echipe:

Astra Giurgiu: Lung Jr - Gorupec, Gaman, Oros, Junior Morais - Seto, Yahaya - Enache (Laban '84), Florescu, De Amorim - Fatai (Sebai '88). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: Arlauskis - Papp, Tamas, Varela, Guilherme - Breeveld, Filip - Popa, Rusescu (Iancu '74), Tanase (Stanciu '42) - Tucudean (Neagu '59). Antrenor: Constantin Galca.

Cartonase galbene: Gorupec '80, J. Morais '82 - Papp '60, Neagu '69, Breeveld '90+2.

"Daca inainte de joc, spunea cineva ca se termina egal, eram multumit. Dar acum nu mai sunt, ca meritam cele trei puncte. In afara de primele minute, cand Steaua a avut initiativa, nu au mai existat. Noi am dominat, am avut ocazii si, din pacate, am obtinut doar un punct. M-a impresionat puterea echipei mele, nu ma intereseaza Steaua. Ii felicit pe aceasta cale pe ai mei. Nu vreau sa comentez arbitrajul, pentru ca as umbri munca jucatorilor mei. Ma intereseaza sa facem noi puncte, nu cine castiga campionatul"- Dorinel Munteanu, antrenor Astra Giurgiu, la DigiSport.

"Sunt dezamagit de accidentarea lui Tanase. S-a vazut cand a iesit din teren. Astra a avut marile ocazii in repriza secunda. Se vede lipsa lui Tanase in jocul Stelei. Si Prepe, si Chipciu sunt foarte importanti. Suntem la doua puncte de Tg. Mures, iar presiunea e tot mai mare. Trebuie sa schimbam mult fata jocului. Bourceanu n-a avut nici o problema. A ramas in afara lotului si nimic mai mult. Nu stiu care e starea lui Tanase, dar sper sa fie buna. Fata de tur ne-au plecat trei jucatori foarte buni, ce vreti sa va mai spun? Nici nu ma gandesc sa pierdem titlul" - Costel Galca, antrenor Steaua, la Look tv.