Echipa Petrolul Ploiesti a fost invinsa, luni seara, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de formatia Pandurii Targu Jiu, in ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Momcilovici, potrivit Mediafax.

In minutul 14, Roman a centrat in fata portii, de unde Momcilovici a reluat din unghi de la 7-8 lateral stanga in poarta lui Pecanha.

Elevii lui Rednic s-au indepartat decisiv de lupta pentru titlu, dar sunt in pericol sa nu prinda nici un loc pe podium, dupa ce saptamana trecuta au fost eliminati de FC Steaua Bucuresti in semifinalale Cupei Romaniei.

Petrolul Ploiesti: Pecanha - Peteleu, Filip, Geraldo, Fanchone - Astafei (Coman '39), Marinescu (Kronaveter '56), De Lucas, Teixeira (Pastorini '75)- Tchite, Tamuz. Antrenor: Mircea Rednic

Pandurii Targu Jiu: Gliwa - Ungurusan, Cordos, Vasiljevic, Momcilovici - Mrzljak (Pitian '84), Elton - Radut, Nistor, Nicoara (Buleica '63) - Roman (Matulevicius '72). Antrenor: Edi Iordanescu

Cartonase galbene: Astafei '8, Tchite '59, Teixeira '61, Geraldo '68 / Radut '8, Gliwa '87

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele doua linii de Ovidiu Artene si Vladimir Urzica, in timp ce Lucian Rusandu si Gabriel Mladinovici au fost asistenti suplimentari.

Daniel Hulubei a fosr rezerva la meciul de la Ploiesti.

Observatorii partidei au fost Victor Berbecaru si Marin Petrache.

In urma cartonaselor primite la meciul cu Pandurii, Teixeira si Geraldo vor rata meciul cu Steaua, programat, joi, in etapa a XXV-a a Ligii I.

Inainte de startul jocului s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a incetat din viata saptamana trecuta.

La meci au asistat aproximativ 3500 de spectatori, intre care si circa 20 de fani ai echipei din Targu Jiu.